Om vi nu röstar på våra politiker, partier och tycker att det är det bästa för Sverige, samtidigt som vi går emot uppkomlingar som Aktiv Demokrati. Så måste man förstå att med ett direkt demokratiskt system i riksdagen efter nästa val, innebär att det är sakfrågorna som får betydelse. Men i huvudsak, så får den enskilde medborgaren rättighet att lämna förslag till vilken motion som helst, t.ex gå ur EU, gå inte med i Nato etc. På detta vis kan människor förena sig över gränserna och skapa mer harmoni i tillvaron!


torsdag 21 februari 2013

Frågorna är många.

Frågorna är många och jag tror på Nynäshamns invånare.
Att detta kan lösas på något sätt och att, ska man någon gång satsa på de utsatta, ja då är det vi invånare och inga politiker som kan göra det. Det kan även bli många arbeten kring DIS, det finns även planer på utveckling av DIS till förmån för invånarna när det väl beger sig.


Idag röstar vi på ett parti p.g.a ett par frågor som är intressanta för oss, som partierna framför allt lockar med för att få just din röst.
Så ser det alltid ut.

Men det är inte alls säkert att det blir så?
Men vi har ändå givit dem mandat att göra precis som dom vill i fyra år framåt, i alla frågor. Även sådant som berör oss!


Ju färre som röstar på AD Nynäshamn desto mindre möjlighet blir det för oss att påverka i sakfrågorna mellan valen.
Även medlemmar i andra partier kan och kommer att rösta i och med oss.


På så sätt kan andra partier naturligtvis bli en motvikt.
Det händer även idag, man röstar på något annat bara för att man inte vill förlora i prestige heter det. Vilket är på sandlådenivå.
Så ju fler mandat du, jag och alla i Nynäshams får, eller har för vågmästarrollen. Destå viktigare blir det för andra partier att rösta i och med oss i sakfrågorna, som även vi i Nynäshamn lägger fram.
Det finns möjligheter att komma undan allt fusk genom utprovade metoder i röstsammanhang, om någon funderar på det.
Här finns förklarat hur det fungerar om det behövs.
Enligt Condorcéts metod.

Kortare version!

Med AD Nynäshamn, kallat DIS, finns så mycket mer än bara möjligheten. Är man trött på politik, politiker och partier som inte längre uppfyller våra krav eller önskningar. Ja då är det lätt att lägga sin röst på något som är helt fel. Men det kan man inte göra genom att rösta på AD, här har vi alla själv kontroll
på vilka frågor som kommer upp.


Anmäl ert intresse om ni känner för att bli en mer aktiv medlem.
Alla som önskar förändring kommer att få känna sig välkomna.
Alla kommer att få känna sig delaktiga.


Välkommen som aktiv medlem 
Kontakt för anmälan.